بسم رب الشهداء و الصديقين

بنيانگذار انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) و رهبر فرزانه انقلاب حضرت آيت الله خامنه اي (مد ظله العالي) همواره در بيانات و رهنمودهاي ارزشمند خويش بر توجه جدي و رسيدگي به امور فرهنگي، آموزشي و رفاهي يادگاران معزز شهدا و ايثارگران تأكيد ويژه اي نموده اند.

حضرت امام خميني (ره) مي فرمايند: بر دست اندركاران نظام است كه همه ذوق، استعداد و توان خود را در هر چه بهتر رسيدن به امور معنوي و مادي، ارزشي و فرهنگي اين يادگاران هدايت و نور به كار گيرند و از خدمات بي شائبه و بي منت به آنان دريغ نكنند كه هر چه انقلاب اسلامي ايران دارد از بركت مجاهدت شهدا و ايثارگران است.

مقام معظم رهبري نيز در بيانات حكيمانه خويش در رابطه با دانشجويان شاهد و ايثارگر بر تربيت فرهيختگاني مدير و متخصصاني متقي كه ريشه در تبار خونين انقلاب اسلامي دارند تأكيد فرموده اند.

با توجه به نقش ارزنده شهدا و ايثارگران در طول هشت سال دفاع مقدس و با توجه به فداكاريها، ايثار و از جان گذشتگي هاي ايشان در پاسداري از اصل انقلاب، موجوديت نظام و حفظ تماميت ارضي و استقلال كشور اسلامي مان، وظيفه همه مسئولين و خدمتگزاران نظام است تا در جهت حفظ و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه و تكريم و تجليل از مقام والاي شهدا و ايثارگران و خدمت صادقانه و خالصانه به يادگاران معظم شهدا و ايثارگران از هيچ كوششي دريغ نورزند.

ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه الزهرا سلام الله عليها نيز تلاش در جهت ارائه خدمات شايسته و رسيدگي به مسائل آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و رفاهي دانشجويان و ايجاد بستري مناسب براي رشد و شكوفائي و پرورش استعدادهاي دانشجويان معزز شاهد و ايثارگر و ارتقاء سطح علمي و معنوي اين عزيزان را در دستور كار خويش قرار داده است تا به لطف الهي دانش آموختگان شاهد و ايثارگر ضمن برخورداري از روحيه عميق ديني و معنوي در زمينه علمي نيز داراي توانمندي هاي لازم گردند.